Deze website is gemaakt door, en op initiatief van, AboutTime.nl in samenwerking met de werkgroep Open Monumentendag Cranendonck.

Het onderstaande is van toepassing op de website openmonumentendagcranendonck.nl en omdat u deze website gebruikt stemt u in met deze disclaimer.
AboutTime.nl besteedt continu zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website, desondanks kan niet worden voorkomen dat de informatie die wordt gepubliceerd niet volledig of onjuist is.

Aansprakelijkheid

De informatie op OpenMonumentendagCranendonck.nl is met grote zorg samengesteld. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat de informatie op deze website onjuistheden kan bevatten of verouderd/achterhaald is. De Werkgroep Open Monumentendag Cranendonck aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan door het gebruik van de informatie die op deze website te vinden is.

Auteursrecht

Het auteursrecht op deze website berust bij AboutTime.nl of bij derden, die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan AboutTime.nl. Vermenigvuldiging, in wat voor vorm dan ook, is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door AboutTime.nl.
Dit kan via het contactformulier.

Op de foto staat indien nodig de rechthebbende vermeld. Indien het niet duidelijk op de foto vermeld staat is AboutTime.nl de rechthebbende.
Indien een foto op privéterrein is gemaakt is dit altijd met toestemming van de eigenaar gebeurd.
Alle afbeeldingen zijn zichtbaar en onzichtbaar gemerkt.

Fietsroute

Via deze mooie route kunt u op de fiets alle deelnemende monumenten van 2021 bezoeken en genieten van de mooie omgeving. Kijk eens op de plattegrond voor de ligging van de knooppunten en de monumenten.

De route volgt het bewegwijzerde knooppunten-systeem.
U kunt starten op elke willekeurige locatie aan de route.

Wandelroute

In Budel-Dorplein is de wandelroute "Le projet de Dorplein" uitgezet.
Een wandeling van 2.5 of 7 km langs alle bezienswaardigheden in het voormalige fabrieksdorp.

De route start bij gemeenschapscentrum "De Schakel" St. Barbaraweg 1.
Hier staat ook een informatiepaneel.

Open Monumentendag Cranendonck 2021 is mogelijk gemaakt met medewerking van:
Heemkundekring "De Baronie van Cranendonck"